Ne-am mutat pe alt site!

2011. november 16., szerda

Fabrica de mașini 2 - Locații misterioase (16.11.2011)

Casa Artelor, Graz, Austria
Data limita: 23/11
5000 puncte



Toate locatii misterioase: http://bestconcurs.blogspot.com/p/fabrica-de-masini-2.html


În anul 2003, deschiderea Casa Artelor Graz a marcat încheierea fulminantă a capitalei culturale europene a anului. Astăzi „Friendly Alien“- aceasta este porecla clădirii în formă de bulă de aer de pe malul râului Mur- se simte deja ca acasă în capitala Stiriei.
 

Graz

 
 
Cu configuraţia fină a expoziţiilor, cum sunt cele ale lui Salvador Dalí, Albert Oehlen sau Martin Kippenberger, Casa Artelor Graz reuşeşte un şpagat impresionant între cerinţele curatorilor şi o influenţă plăcută asupra publicului. O vedere asupra muncii muzeului, care se potriveşte perfect cu un oraş ca Graz-ul, în mişcarea sa permanentă între tradiţie şi avantgardă.
Acest curaj de a experimenta necunoscutul şi neobişnuitul poate fi observat de vizitatorii Kunsthaus Graz până şi în cele mai mici detalii. Astfel, chiar şi etajele din „Friendly Alien" nu se numără ca de obicei, de jos în sus ci de sus în jos. De la 8,50 metri „Space 01" coboară până la „Space 04", unde se dă expresie în mod deosebit consistenţei structurale dintre încercarea arhitecturală genială şi structura istorică. O lucrare de artă în sine!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO