Ne-am mutat pe alt site!

2011. november 8., kedd

Concurs: Castiga un laptop cu licenţă Windows 7 oferit de Microsoft!


Pentru că Windows 7 se bucură de succes la 2 ani de la lansare, ne-am gândit să-i urăm “La mulţi ani!” printr-un concurs. Vreau să citesc cât mai multe păreri despre Windows 7, de ce-l utilizaţi, cât de mult vă ajută în activitatea zilnică – la birou sau pentru divertisment, care sunt principalele aplicaţii pe care le utilizaţi din Windows 7 etc. Vreau să văd cât de bine utilizaţi Windows 7. Competiţia este deschisă tuturor şi va dura 2 săptămâni – 07.11.2011 – 21.11.2011. Câştigătorul va fi anunţat în perioada imediat următoare, în funcţie de numărul participanţilor. Trebuie să citesc şi să analizez cele scrise de voi:), apoi voi alege fericitul câştigător în funcţie de calitatea postărilor. Deci, cel care reuşeşte să mă impresioneze cel mai mult are toate şansele să fie câştigătorul.
Pentru a vă înscrie la concurs trebuie să îndepliniţi una din cerinţele de mai jos:
- dacă aveţi blog (de minim 3 luni) – postaţi un articol cu modul în care utilizaţi Windows 7, ce apreciaţi la el etc;
- faceţi un filmuleţ (sau mai multe) cu şi despre modul de utilizare Windows 7;
- dacă nu aveţi blog şi nici chef să faceţi filmuleţe – lăsaţi un comentariu la acest articol cu părerile despre acest sistem de operare, modul în care îl utilizaţi, cum vă ajută în activitatea zilnică etc.
Important este ca, după ce scrieţi articolele pe bloguri sau faceţi filmuleţele, să lăsaţi un comentariu la acest articol cu link-urile spre postările sau filmuleţele voastre.
Şi dacă este concurs înseamnă că avem şi un premiu de oferit. Cel care va reuşi să mă impresioneze cu povestea (poveştile) despre Windows 7 va primi un laptop cu licenţă Windows 7 oferit de Microsoft.

Pariticipa la concurs!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO