Ne-am mutat pe alt site!

2011. november 13., vasárnap

Concurs: Castiga seturi de cosmetice profesionale THALGO oferite de ECOVITAL!

Raspunde la cele 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 3 seturi THALGO Asian Princess oferite de ECOVITAL!

ASIAN PRINCESS
Indrazneste sa infrunti timpul, corecteaza semnele de imbatranire in momentul in care apar!

HYALURONIC FILLER

Un ser de umplere de inalta precizie care tinteste ridurile unul cate unul. Efect de uniformizare instant!

CREMA RESURFASANTA
Exfoliant de inalta performanta, combina ingredientii de microdermabraziune cu Shea Butter (effect calmant). Ideal in folosirea impreuna cu Masca sau Serumul Antiage.

CREMA cu ACID HYALURONIC
Ultima descoperire in materie de tratamente anti-age – uniformizeaza ridurile si liniile fine, umple ridurile!

Produsele cosmetice profesionale din gama Thalgo se pot cumpara de pe www.ecovital.rosau din Showroom-ul Ecovital din Str. Sava Hentia nr 17, Sector 1, Bucuresti, tel: 021/310.20.90.
Concursul se incheie in data de 2 decembrie 2011.
Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 - 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.
Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina 
Regulament.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO