Ne-am mutat pe alt site!

2011. november 18., péntek

Concurs: Câştigă 10 seturi de cafea Doncafé Selected și Doncafé Gold!


Unica și Doncafé te răsfață cu o cafea cu gust bogat!

Tot ce trebuie să faci este să vii Între prietene și să ne spui care sunt trucurile pe care le foloseşti pentru a savura cafeaua preferată.


Cele mai interesante 10 răspunsuri vor fi premiate cu seturi Doncafé constând în: un pachet de cafea Doncafé Selected 500g, o cutie de cafea Doncafé Selected Instant de 100g și un pachet de cafea Doncafé Gold de 250g.



Târguri de Crăciun, brazi împodobiţi şi case decorate festiv, colinde, delicii culinare – sunt doar câteva dintre aspectele pentru care aştepţi cu nerăbdare finalul de an. Doncafé te invită să savurezi şi mai mult fiecare clipă de aşteptare şi să trăieşti cu intensitate bucuria sărbătorilor de iarnă la o ceaşcă de Doncafé Selected sau Doncafé Gold.

Doncafé Selected
Discuțiile cu cei dragi nu sunt niciodată la fel de animate și plăcute ca atunci când sunteți în compania Doncafé Selected.
Boabele 100% Arabica, gustul citric, fructat și complexul de arome fine te vor purta într-o aventură a simţurilor. Împarte cu cei dragi experiența unică a cafelei cu gust bogat Doncafé Selected, atât în varianta prăjită şi măcinată, cât şi în varianta instant!

Doncafé Gold
Doncafé Gold, o cafea cu personalitate, îți antrenează toate cele 5 simțuri.
Cu fiecare ceașcă de Doncafé Gold te redescoperi, îți rememorezi pasiunea pentru gustul bogat și dulce-caramelizat al cafelei 100% Arabica. Lasă-te învăluită pe parcursul întregii zile de parfumul delicat, notele florale și atingerile de vin caracteristice cafelei rafinate Doncafé Gold.

Te invităm să te alături celor peste 120.000 de iubitori de cafea pe pagina Doncafé de Facebook: www.facebook.com/Doncafe.



Regulament
1. Concursul este valabil în perioada 16 noiembrie - 15 decembrie 2011.
2. La concurs se poate participa o singura data.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
4. Câstigatori vor fi afisati în data de 15 decembrie 2011.
5. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa concurs@unica.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

b. Câstigatorii din Bucuresti îsi pot ridica premiul, în termen de maxim 30 de zile de la afisarea câstigatorilor, de luni pâna vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul unica.ro din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucuresti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cardului de identitate.

c. Câstigatorii din provincie vor primi premiul prin curier, în termen de 30 zile, dupa ce au comunicat datele lor personale (nume, prenume, adresa, numar de telefon) departamentului de marketing la adresa de e-mail contact@unica.ro. Premiile vor fi trimise o singura data prin curier de catre Ringier România care nu-si asuma nici o responsabilitate în ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie. Revendicarea premiului se face în termen de maxim 30 de zile de la publicarea câstigatorilor.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO