Ne-am mutat pe alt site!

2011. szeptember 25., vasárnap

Concurs: Castiga zilnic un domeniu de Internet



 
Concursul are loc in perioada: 
Termen neprecizat
Sursa: Domenii.eu
Tip: tragere la sorti


Ce castigi:

Zilnic un domeniu GRATUIT + suplimentar 2 saptamanal

click pentru mai multe detalii )
Se pot castiga urmatoarele domenii internet: .com, .eu, .net, .org, .info, .biz
  • Perioada de inregistrare gratuita 1 an
  • In aceasta perioada, nu este permis transferul domeniului catre alt registrator
  • Nu se ofera serviciu de privacy protection pentru datele personale pentru domeniile castigate la concurs
  • Pentru domeniile castigate la concurs nu se ofera pachetul de hosting gratuit


Ce trebuie sa faci:
  • Inscrie-te in concurs pentru un domeniu GRATUIT (click aici).
  • Valideaza mail-ul de notificare primit in maxim doua ore de la inscriere.
Alte informatii
Se poate inscrie orice persoana fizica sau juridica din Romania sau strainatate cu conditia ca numele si mailul de inscriere sa fie reale.

Participantii vor fi notificati prin mail in vederea validarii acestuia. Mailul trebuie validat in maxim 2 ore de la inscriere.

Domeniul este inregistrat gratuit pentru perioada de 1 an. Reinnoirea inregistrarii se va face contra cost chiar daca o persoana este desemnata castigatoare in mai multe zile.

Detlii tehnice:
  • Inscriera la concurs se poate face zilnic intre orele 00.00-24.00
  • Validarea participantilor va fi efectuata automat dar si manual de un operator EuroDomenii, care isi rezerva dreptul de efectua verificari suplimentare…
  • Castigatorul concursului pentru o anume zi este desemnat prin tragere la sorti care are loc in ziua urmatoare la ora 18.00.
  • Tragerea la sorti este publicata pe site-ul www.domenii.eu si poate fi urmarita live, in fiecare zi la ora 18.00, la aceasta luand parte toate persoanele inscrise si validate in ziua anterioara.
Castigatorul este notificat prin mail despre castigarea concursului. Folosind link-ul furnizat, acesta are la dispozitie 24 de ore pentru crearea contului pe www.domenii.eu si preinregistrarea domeniului. Dupa trecerea a 24 de ore premiul este declarat pierdut si nu se reporteaza.

Castigatorul poate revendica ca premiu un domeniu .eu, .com, .net, .info, .biz, .org. Eurodomenii va inregistra gratuit in bazele de date oficiale domeniul solicitat. Pentru domeniul castigat EuroDomenii nu ofera hosting basic (gratuit) iar orice alt tip de hosting este oferit contra cost. Daca castigatorul concursului nu are deja cont pe www.domenii.eu, contul valid din care isi poate revendica premiul poate fi creat numai si numai din link-ul care il va primi in calitate de castigator....

NOU...Premiu suplimentar

Se acorda premiu suplimentar un domeniu gratuit, de doua ori pe saptamana, participantului care, chiar daca nu a castigat direct, totusi unul dintre prietenii din lista lui de invitati a castigat domeniul zilnic. Acordarea premiului suplimentar nu se face prin tragere la sorti, ci este acordat automat prietenului castigatorului(cel care l-a invitat). Premiul suplimentar se acorda daca atat cel care a invitat, cat si prietenul castigator, au participat la concurs in acea zi. Zilele din saptamana in care se acorda premiul suplimentar sunt alese aleatoriu, fara sa fie anuntate in prealabil. Poti invita un prieten atat prin link-ul primit pe email, cat si direct pe WWW.CONCURS.EU.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO