Ne-am mutat pe alt site!

2011. szeptember 25., vasárnap

Concurs: Castiga 100.000 euro + multe alte premii zilnice sau saptamanale




Concursul are loc in perioada: 
19 Septembrie 2011 - 16 Decembrie 2011 
Sursa: Reteaua.emag.ro
Tip: tragere la sorti





Ce castigi:

1 x 100.000 euro, 12 x iPad 2 Apple 16 GB, 12 x telefon Vodafone 555, 420 x cartela prepaid Vodafone, 840 x card cadou de 50 RON pentru cumparaturi pe emag.ro



Ce trebuie sa faci:
Acumuleaza cat mai multe credite raspunzand la cele 5 intrebari ale quiz-urilor pe temele din campanie*.
SI / SAU
Achizitioneaza produse de pe emag.ro (1 leu = 5 credite).
SI/ SAU
Contruieste-ti antenele proprii + fa-le o revizie la fiecare 24 de ore. (antena o primesti gratuit in urma rezolvarii primului quiz).
SI / SAU 
Provoaca alti concurenti la duel prin rezolvarea quiz-urilor.
SI / SAU 
Achizitioneaza produse de pe vodafone.ro (1 leu = 5 credite).

*La completarea a cel putin unui quiz pe zi, timp de 5 zile consecutive, se acorda bonus 5 x quizuri in valoare de 250 credite.
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

CUM MA JOC?
Strange credite!
- Rezolva quiz-uri
In fiecare zi poti sa rezolvi un set de quiz-uri. Le gasesti pe reteaua.emag.ro, pe contul Reteaua de pe Facebook si chiar ascunse pe harta Romaniei. Fiecare quiz iti poate genera 200 de credite.

- Strange coduri
Codurile generatoare de credite se gasesc pe site-ul emag.rovodafone.ro, contul Reteaua de peFacebook, newsletter-ele eMAG.ro

- Facturile eMAG si vodafone.ro
Sumele facturate in urma achizitionarii de produse de pe eMAG.ro si Vodafone.ro iti aduc credite. Un leu platit valoreaza 5 credite.
Dupa 24 de ore de la emiterea facturii Vodafone.ro poti introduce numarul facturii drept cod in interfata de joc si vei primi pe loc creditele corespunzatoare.

- Construieste antene
Fiecare antena construita pe harta Romaniei, daca este mentinuta in functiune poate genera chiar si 4000 de credite pe zi.

- Ataca-ti adversarii
Harta iti da posibilitatea sa vezi antenele adversarilor si sa ii ataci. Dueleaza-te rezolvand quiz-uri si castiga pana la 800 de credite pentru fiecare duel.

Transforma creditele in sanse!

Fiecare 1000 de credite iti da posibilitatea sa iti alegi o SANSA. In fiecare duminica la 23.59, daca nu iti alegi tu o serie formata din 7 cifre, toate creditele tale se transforma in sanse.

Castiga premii!
Toate sansele acumulate intr-o saptamana iti dau posibilitatea sa castigi unul din premiile zilnice sau saptamanale: un iPad2, un telefon Vodafone 555, 70 de carduri cadou in valoare de 50 de lei sau una din cele 35 de cartele prepaid Vodafone cu sute de minute incluse.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO