Ne-am mutat pe alt site!

2011. szeptember 26., hétfő

Concurs: Castiga excursii la Viena pentru tine si prietenii tai!


Concursul are loc in perioada: 
5 - 30 Septembrie, 2011 
Sursa: Vola.ro Facebook page
Tip: tragere la sorti, cel mai bun scor





Campania se bazeaza pe un joc, sub forma unei aplicatii pe platforma Facebook.com. Jucatorii trebuie sa ghiceasca preturile rutelor date, rezultatele preluandu-se chiar din istoricul cautarilor de pe site-ul Vola.ro

Jocul poate fi jucat individual, cat si in echipe de 4 persoane. Scorul unui jucator individual poate ajuta la scorul unei echipe.

Fiecare jucator isi poate forma echipa proprie, dar poate face parte si din mai multe echipe, astfel avand mai multe sanse pentru a castiga premiile destinate echipelor.
Scorul unui joc ia in calcul nivelul de apropiere fata de pretul real gasit in baza de date Vola.ro. Baza de date Vola.ro este construita in urma cautarilor biletelor de avion de catre utilizatorii site-ului.

Scor: se calculeaza la fiecare joc, luand in calcul cele doua componenete de mai sus. 

Puncte bonus: se castiga 5.000 puncte, daca raspunsul la intrebarea bonus de la Austrian Airlines este corect. Acestea se adauga la scorul din runda respectiva.

Puncte extra:
 - Share la aplicatia de concurs (o singura data) 200 puncte
 - Post pe wall (o singura data) 300 puncte
 - Invitare prieteni (10 prieteni) cate 400 puncte pentru fiecare prieten ce accepta invitatia (in total 4.000 puncte)
 - Formare echipa proprie (500 puncte)

 In clasament va aparea doar scorul total cel mai mare obtinut pana atunci, fiind alcatuit din scorul jocului cel mai mare + puncte bonus (daca au fost obtinute pentru intrebarea jocul respectiv) + puncte extra.

Jucatorii care fac parte din prima echipa aflata in clasament nu apar in clasamentul individual pentru a impiedica castigarea celor doua premii finale (pentru individual si echipa) de aceeasi persoana.

Premiile sunt zilnice, saptamanale si finale.

1. Premii individuale: 
Premiul cel mare 
– city break pentru 2 persoane in Viena
Acest premiu va fi oferit jucatorului cu cel mai mare punctaj individual, obtinut de la inceput si pana la inchiderea competitiei. Jucatorii care se vor afla in echipa de pe primul loc nu vor aparea si in clasamentul individual. Vacanta se va oferi in perioada 20 noiembrie – 13 decembrie 2011, in functie de preferintele castigatorului si disponibilitatea locurilor la cazare si zbor.

Premiu zilnic
– machetele de avion Austrian Airlines
Vom oferi zilnic cate o macheta de avion celui mai mare punctaj individual, realizat de un jucator ce s-a jucat cel putin o data, in ziua precedenta. Jucatorul trebuie sa fi raspuns corect si la intrebarea bonus de la Austrian Airlines. In cazul unui punctaj egal, macheta va fi oferita celui care a atins primul scorul respectiv. Nu vor mai intra in competitia pentru machete, acei jucatori care au castigat deja odata o macheta.

Premii saptamanale
– voucherele de reducere valorand 20 euro Vola.ro
Saptamanal oferim cate 20 cupoane de reducere in valoare de 20 euro, valabile pentru orice bilet de avion cumparat de pe www.vola.ro. Cupoanele sunt oferite jucatorilor care s-au jucat cel putin o data saptamana precedenta, prin tragere la sorti, indiferent de scor.

2. Premii pe echipe:
Premiul cel mare
– city break pentru 4 persoane in Viena
 Acest premiu va fi oferit echipei cu cel mai mare punctaj, obtinut de la inceput si pana la inchiderea competitiei. Vacanta se va oferi in perioada 20 noiembrie – 13 decembrie 2011, in functie de preferintele castigatorilor si disponibilitatea locurilor la cazare si zbor.

Premiile saptamanale
 – cate 4 produse / saptamana din partea Austrian Airlines
 Saptamanal oferim un premiu, constand in 4 produse de la Austrian Airlines, pentru echipa care are cel mai mare punctaj din saptamana precedenta. In cazul in care exista doua sau mai multe echipe cu scor identic, se va lua in considerare prima echipa care a atins scor. Echipele care au castigat o data aceste premii, nu vor mai fi luate in considerare pentru urmatoarele premii din aceasta categorie, dar vor avea in continuare sansa de a castiga vacanta pentru 4 persoane la Viena – premiul cel mare.

In cazul in care dupa validarea si desemnarea castigatorilor, una dintre cele 4 persoane nu poate onora excursia din motive personale, atunci participantul care a facut inscrierea poate decide sa-l inlocuiasca cu altcineva. Acest nou membru al grupului trebuie sa aiba peste 18 ani impliniti si domiciliul/resedinta in Romania si sa fie fan Vola pe Facebook.
 Premiile in produse vor putea fi revendicate de catre castigatori pana la 20.12.2012.









0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO