Ne-am mutat pe alt site!

2011. október 27., csütörtök

Concurs: “Promotor.ro si Asigura.ro te premiaza”


      Concursul are loc in perioada: 
        26 Octombrie  - 20 Decembrie  2011 
Sursa: Asigura.promotor.ro
       Tip: Tragere la sorti

Ce castigi:
- Marele Premiu: 5 automobile din gama Renault
*Renault Clio Symbol
*Renault Megane
*Renault Fluence
*Renault Laguna
*Renault Latitude

- Cadou garantat RCA: voucher de reducere pentru ORICE INSCRIERE IN CONCURS
* Voucherul este valabil pentru orice asigurare RCA incheiata pe www.asigura.ro

- Premii Zilnice: drivetest in Bucuresti si / sau Ploiesti cu oricare din cele 5 modele Renault.
*Partener


Ce trebuie sa faci:
Pot participa la Campanie:
I. Persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute la litera A, cu conditia de a indeplini in mod cumulativ urmatoarele etape:
1. completeaza obligatoriu chestionarul afisat in cadrul aplicatiei campaniei "Promotor.ro si Asigura.ro te premiaza" la adresa asigura.promotor.ro, cu datele de contact solicitate (nume, prenume, adresa de e-mail valida si si numar de inmatriculare valid al unui autovehicul inmatriculat in Romania).
2. primesc pe adresa de e-mail completata in chestionar un cod unic de concurs alocat de Organizator si apasa butonul "confirmare participare" din cadrul e-mail-ul primit; prin exprimarea optiunii de a confirma participarea la campanie, primeste dreptul de a participa la tragerea la sorti din data de 20 decembrie 2011.
Participantii inscrisi la concurs in urma parcurgerii celor 2 etape de mai sus, primesc in baza codului unic de concurs alocat un cod de reducere de 10 lei, respectiv 20 lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA cu valabilitate 6 luni, respectiv 12 luni pe situl asigura.ro.

II. Alternativ, persoanele fizice care in perioada 26 octombrie 2011 - 15 decembrie 2011 (ora 24:00) achizitioneaza online o polita RCA prin intermediul site-ului www.asigura.ro, sunt inscrise automat la Campanie.

C. Persoana participanta la Campania promotionala nu trebuie sa fie obligatoriu si titulara contului de facebook de pe care se face inscrierea in vederea participarii la extragerea la sorti. Un utilizator al unui cont de facebook se poate inscrie in nume propiu si/sau poate inscrie o alta persoana (o ruda, un prieten) in cadrul aplicatiei Campaniei promotionale "Promotor.ro si Asigura.ro te premiaza". Participant la Campania promotionala si potential castigator va fi persoana ale carei date de identificare se completeaza in chestionarul afisat, nu persoana titulara a contului de utilizat.

D. Prin exceptie de la prevederile de mai sus, nu pot participa la Campania Promotionala angajatiiS.C. Netrisk Broker de Asigurare S.R.L. si Apropo Media S.R.L., ai agentiei implicate în organizarea Campanei, precum si rudele în linie directa si/sau colaterala (pana la gradul al IV- lea inclusiv), sotii/sotiile si afinii acestora. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

E. Se considera decazut din calitatea de participant persoana care prezinta Organizatorului documente false sau asupra carora exista suspiciuni de fals/frauda.

G. Utilizatorii care nu indeplinesc conditiile de inscriere si participare mentionate in Regulament vor fi eliminati din concurs de catre Organizator.

Tragerea la sorti in vederea desemnarii castigatorului/castigatorilor premiilor activate se va efectua cu conditia ca in perioada Campaniei, 26 octombrie 2011 (ora 16:00) – 20 decembrie 2011 (ora 16:00).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO