Ne-am mutat pe alt site!

2011. október 27., csütörtök

Concurs: Castiga sedinte de epilare definitiva oferite de Nomasvello® COTROCENI!


Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii compuse fiecare din cate doua sedinte, la alegere, de epilare definitiva sau de rejuvenare faciala, oferite de Nomasvello® COTROCENI!

Pe langa pret si tehnologia moderna, Nomasvello® COTROCENI ofera siguranta, pentru ca fiecare tratament de epilare sau terapie faciala incepe cu un test  de eficacitate, confort, pentru ca metoda noastra de epilare IPL este nedureroasa, produse de ingrijire post-terapie, ca sa persiste senzatia de hidratare a pielii si asistenta permanenta, prin operatorii IPL ai centrelor Nomasvello®.
In premiera in Romania, noua tehnologie ce permite epilarea IPL si pe pielea bronzata, Safe & Sun. Gratie acesteia, foliculii primesc o cantitate mai mare de energie. In tot acest timp, pielea este protejata si se bucura de un tratament de ultima generatie, cu rezultate exceptionale.
Procedura este nedureroasa iar efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta. In plus, se poate aplica pe mai multe zone in acelasi timp. Vechea tehnologie nu permitea tratarea pielii bronzate din cauza nivelului ridicat de melanina.
Te bucuri de acelasi tarif de 30 de euro atat pentru epilarea definitiva cu IPL, cat si pentru tratamentele de rejuvenare faciala (indepartarea petelor, acneei, cicatricilor provocate de acnee, riduri, pierderi de tonus, hiperpigmentari).

Tratamentele de epilare cu IPL oferite de Nomasvello® COTROCENI se adreseaza atat BARBATILOR, cat siFEMEILOR, si sunt mai rentabile, mai putin dureroase, mai rapide, mai eficiente si mai aproape de tine:
•    mai rentabile decat epilarea cu CEARA sau alte forme de epilare clasice sau moderne, datorita pretului de 30 euro unisex;
•    EPILARE DEFINITIVA SI PENTRU PIELEA BRONZATA, datorita tehnologiei Safe&Sun ce este incorporate in aparatura de ultima generatie;
•    mai putin disconfortante, nu dor, iti provoaca doar o senzatie similara cu ciupitura de elastic;
•    scapi de infectii, foliculite, alergii intrucat tratamentul este non-invaziv;
•    mai rapide pentru ca dureaza intre 5 si maximum 20 minute / zona epilata;
•    mai eficiente decat metodele clasice de epilare, pentru ca, in medie, in 8 sedinte scapi definitiv de parul nedorit de pe corp;
Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva) si la improspatarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei si petelor (melasme si lentigo-uri).
Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.
Concursul este adresat doar participantilor din Bucuresti si se incheie in data de 27 noiembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina 
Regulament.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO