Ne-am mutat pe alt site!

2011. október 27., csütörtök

Concurs: “Pimp my room – Da Refresh camerei tale de camin!’’

StudentBank



Pimp My Room este un joc online ce face parte din platforma Raiffeisen Bank SA dedicata exclusiv studentilor – www.studentbank.ro.
Jocul este creat special pentru studenti, posesori sau nu ai unui card de debit cu optiunea student atasata, denumit in cele ce urmeaza, Studentocard. Campania Pimp MY Room consta in 8 saptamani de joc , plus una de inscriere, in care participantii au ocazia de a reamenaja integral o camera de camin virtuala.



      Concursul are loc in perioada: 
        17 Octombrie  - 18 Decembrie  2011 
Sursa: Studentbank.ro
       Tip: Tragere la sorti, Cel mai bun scor




Ce castigi:
Marele premiu va fi acordat participantului cu cel mai mare nivel de ‚coolness’ acumulat la finalul jocului, dupa cele 8 saptamani de joc: un proiect de reamenajare si reutilare integrala a camerei castigatorului. Reamenajarea include un proiect dezvoltat impreuna cu un designer profesionist si va adresa urmatoarele: 
-Remobilare a camerei conform proiect designer.
-Reutilare cu aparatura tehnica a camerei conform proiect designer 5

Nu sunt incluse in proiect urmatoarele: gresie, faianta, vopsire pereti, usi, elemente baie si elemente bucatarie
Produsele utilizate in proiectul de remobilare vor fi produse ale Centrului Comercial IKEA.
Valoarea neta a premiului dupa impozitare este de 5000 (cincimii) Euro, inclusiv TVA.

• Premii saptamanale: se va acorda prin tragere la sorti un premiu saptamanal, astfel: 
- o 4 x consola joc Microsoft XBOX 360, 4 GB, HDMI in valoare bruta de 1113 lei respectiv de 1035Lei/consola, reprezentand valoare neta dupa impozitare;
- o 4 x consola joc Sony PS3 Slim 160 GB in valoare bruta de 1388 lei, respective de 1262 Lei/consola reprezentand valoare neta dupa impozitare;




Ce trebuie sa faci:
La aceasta campanie online pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana, BI/CI valid, si cu varsta cuprinsa intre 18 - 26 de ani (neimpliniti) la data de 18.12.2011, studenti sau masteranzi in cadrul unei facultati de stat sau particulare din Romania acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in orice forma de invatamant, care se inregistreaza pe site-ul www.studentbank.ro/pimpmyroom si participa in perioada 17.10.2011 – 18.12.2011, inclusiv, la jocul intitulat „Pimp MY Room ”
Pentru ca participantii sa fie validati, acestia trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii de validare: 
- sa aiba varsta de pana in 26 de ani (neimpliniti) la data finalizarii campaniei 18 dec 2011;
- sa fie studenti sau masteranzi in cadrul unei facultati de stat sau particulare din Romania acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in orice forma de invatamant;
- sa se inregistreze pe site-ul www.studentbank.ro/pimpmyroom in perioada campaniei, 17.10.2011-18.12.2011 inclusiv
- sa participe pe site-ul www.studentbank.ro la jocul Pimp My Room in perioada 24.10.2011-18.12.2011 inclusiv, urmand regulile jocului.





Iata care sunt regulile jocului „Pimp My Room”
1. Oricine vrea să-şi ‚pimpuiască’ camera trebuie sa isi creeze un cont. E simplu: îţi introduci  adresa de e-mail şi primeşti o parolă temporară pe care o foloseşti pentru actualizarea profilului.
Nu uita să completezi toate câmpurile obligatorii pentru a-ţi primi numărul iniţial de credite: cine eşti, unde înveţi şi dacă ai sau nu Studentocard. Studentocardul îţi va aduce un super bonus la inscriere: 250 de extra credite pe care le poti primi cand introduci codul special (fie la inscriere, fie pe parcursul promotiei, daca aplici pentru acesta in timpul jocului)

2. Jocul are 3 niveluri: camera de cămin, garsoniera şi apartamentul care trebuie aranjate şi  mobilate cât mai original. Nu poţi să treci la un nivel superior decât dacă ai gradul de coolness potrivit. Iata care sunt nivele:
• nivelul 1 (camera camin): 0 coolness
• nivelul 2 (garsoniera): 400 coolness
• nivelul 3 (apartament): 1200 coolness


3. Obiectele pe care le achiziţionezi ca să-ţi ‚pimpuieşti’ camera (obiecte electronice, de mobilier, plante, fitness,de învăţătură, haine, decoraţiuni sau curăţenie) pot fi cumpărate doar dacă îndeplineşti toate condiţiile impuse in sectiunea Bazar:
• Ai numărul suficient de credite
• Ai îndeplinit punctajul celor 4 mari atribute de creativitate, responsabilitate, organizare şi  comunicare cerut diferit de fiecare obiect in parte

4. Nu e deloc simplu să fii un cool! Ca să strângi credite în puşculiţă şi puncte pentru cele 4 atribute (creativitate, responsabilitate, organizare şi comunicare) trebuie sa treci prin urmatoarele actiuni in fiecare zi
• să iti iei un job part-time,
• să frecventezi cursurile,
• să organizezi petreceri,
• să faci economii,
• să iti faci curăţenie în cameră
• samd...


5. Ţine minte:
• nu se poate face schimb de puncte de coolness cu alţi jucători - ele pot fi dobândite doar pe merit
• obiectele pe care le ai deja, pot fi vândute doar la jumătate de preţ! 6. Joburile nu pot fi alese decât o singură dată pe zi şi nu pot fi schimbate decât în ziua următoare.
Punctele pentru cele 4 atribute şi creditele aferente job-ului ales îţi vor fi virate în cont la orele  00:00.

7. Ai dreptul să frecventezi maximum 3 cursuri pe zi pe care le poţi alege in fiecare zi. O zi în plus la un curs îţi aduce +1 punct de experienta pentru cursul respectiv, iar, cu cât mai mare este  experienţa, cu atât mai multe credite vei primi la aprofundarea cursului.

8. Cand vorbim despre organizarea unei petreceri, suntem siguri că ne eşti profesor! Odată ce dai o petrecere în camera ta, evenimentul va apărea în bursa petrecerilor, si 10 jucatori vor putea alege sa participe la cheful dat de tine. La finalul petrecerii, atât ţie, cât şi invitaţilor tăi, vă va creşte nivelul de coolness exponenţial, in functie de coolness-ul total al participantilor si de  calitatea petrecerii.

9. Şi pentru că ştim cât de greu este să economiseşti atunci când te distrezi, poţi depune banii în bancă, pentru ca la orele 00:00 ale zilei urmatoare să-ţi fie returnaţi cu tot cu dobânda de 10%!
Credite.
Creditele reprezinta moneda de schimb cu care fiecare jucator poate achizitiona obiecte din Bazar pentru a-si amenaja camera.

Cum obtii creditele:
• Primesti un credit initial pe care ti-l gestionezi cum doresti; atentie insa, pentru a achizitiona  anumite obiecte, vei avea nevoie si de alte atribute pe care le poti dobandi prin actiuni specifice.
• Daca esti ai deja un Studentocard, alege sa-ti pastrezi creditele la banca pentru minimum o zi.
• Logheaza-te zilnic in contul tau.
• Devino fan pe pagina de Facebook Studentbank (www.facebook.com/studentbank.ro)
• Promoveaza cat mai repede la nivelurile superioare pentru a creste valoarea creditelor primite
de fiecare data cand te loghezi.
• Ia-ti un job in fiecare zi. In functie de nivelul la care te gasesti, te poti angaja intr-o pozitie mai
bine sau mai prost platita, dar oricare dintre ele iti asigura creditele cu care poti sa avansezi.
• Frecventeaza 3 cursuri pe zi! Acestea iti vor acorda burse traduse in credite. Daca in camera ta exista obiecte “de studiu” aferente cursului ales, bursa ta va avea o valoare suplimentata cu un bonus de credite.
• Vinde obiecte pentru a obtine jumatate din valoarea lor in credite. Poate parea o miscare  neinspirata, dar vor exista situatii in care aceasta te va ajuta sa avansezi.
• Efectueaza tranzactii cu Studentocardul in viata reala. Retine! Este foarte important sa obtii cat mai multe credite petru ca ele iti permit sa dobandesti cat mai multe puncte de coolness.

Coolness.
Coolness-ul este rezultatul activitatilor tale din cadrul jocului care determina si marele castigator al concursului. Nu e suficient sa obtii credite ca sa avansezi la nivelurile superioare ca sa devii cool. Pe parcursul jocului va trebui sa faci dovada mai multor atribute care determina finalmente cat de ’cool’ esti: responsabilitate, creativitate, organizare, comunicare.

Cum obtii punctele de coolness:
1. Cheltuieste-ti creditele pe obiecte cu valoare sporita! Valoarea lor in puncte de coolness este  direct proportionala cu valoarea lor in credite.
2. Straduieste-te sa treci cat mai repede la un nivel superior; implicit, fiecare achizitie si/sau  actiune te va inzestra cu mai multe puncte de coolness.
3. Organizeaza petreceri ori de cate ori iti da mana si asigura-te ca ai camera plina de invitati!

Intotdeauna este o situatie reciproc avantajoasa in materie de coolness.

Premiile.
Iată că am ajuns şi la partea frumoasă: premiile! Pimp my room răsplăteşte în fiecare săptămână toti jucătorii care au un minimum de puncte de coolness aferente fiecarui nivel. Astfel, saptamanal se vor extrage prin tragere la sorti cate un castigator.

Premiile saptamanale constau in:
• consola Sony PS3
• consola Xbox

Pentru a intra in tragerea la sorti jucatorii trebuie adune un numar minimum de puncte de coolness si sa aiba un Studentocard, dupa cum urmeaza:
• Cei din Nivel 1 sa produca extra 50 puncte de coolness / saptamanal.
• Cei din Nivel 2 sa produca extra de 150 coolness / saptamanal.
• Cei din Nivel 3 sa produca extra de 250 coolness / saptamanal.

La finalul celor 8 săptămâni de aventură, premiul cel mare va fi oferit cu catre unicul jucător posesor de Studentocard cu cele mai multe puncte de coolness.

Premiul cel mare consta in ‚pimpuirea’ integrala a camerei castigatorului, in valoare aproximativa de 5.000 euro! 
Mult succes!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO