Ne-am mutat pe alt site!

2011. október 27., csütörtök

Concurs: “Castiga kit-uri pentru felicitari handmade”


Pentru ca nu mai este mult si intram in frenezia sarbatorilor de iarna,ILoveHandmade te ajuta sa iti creezi propriile felicitari handmade pentru persoanele dragi.
Ce trebuie sa faci?
In primul rand trebuie sa ai un blog. Nu conteaza daca este un blog personal sau daca este un blog unde iti postezi produsele handmade. Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa scrii un articol pe blogul tau despre site-ul ILoveHandmade.ro (care sa contina si link catre http://www.ILoveHandmade.ro/ ). Nu iti impunem nimic, poti sa scrii absolut ce vrei despre site-ul nostru.
Dupa ce ai publicat articolul, asteptam un e-mail cu linkul pe adresa concurs@ilovehandmade.ro pentru a intra in concurs.
Ce poti castiga?
Am pregatit pentru tine doua premii interesante, care te vor ajuta sa creezi felicitari unice, realizate manual.
Premiul 1: Un kit pentru realizat felicitari. Kit-ul contine un ghid complet de realizare a felicitarilor (in limba romana) si o trusa de cutere cu lame de diferite dimensiuni, pentru decupaje complexe. In plus, kit-ul contine si cateva modele de felicitari decupate, gata realizate.
Premiul 2: Cartea “Quick & clever handmade card. Over 80 projects and ideas for all ocasions”, de Julie Hickey, ed. David & Charles. Cartea va prezinta modele si trucuri despre cum puteti realiza felicitari handmade pentru orice eveniment (inclusiv Craciunul) si are zeci de fotografii cu modele, intr-o grafica deosebita.
Durata concursului: 2 saptamani (11 – 25 Noiembrie 2010)
Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina pe 26 Noiembrie.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Sponsors

Share

Parteneri

[S] Unde se afla acum?

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
SEO